Modificació i adaptació

Comptar amb una empresa especialitzada en l’homologació de vehicles a Girona és una cosa de gran importància per a aquelles persones que hagin modificat el seu vehicle. Si no volen tenir inconvenients a l’hora de passar la ITV, el millor que es pot fer és posar-se en mans dels experts.

A Coll Enginyería tenim un equip qualificat que s’encarregarà de realitzar la pertinent i correcta homologació de qualsevol component instal·lat al vehicle. Des de la reforma considerada com de les més senzilles com els separadors o la suspensió del cotxe fins a aspectes més complexos com pot ser un canvi de motor, kit de carrosseria, etc.

Amb l’ajuda professional es podran tramitar amb rapidesa i eficiència aquestes reformes perquè es pugui complir amb la llei i passar la Inspecció Tècnica de Vehicles de manera correcta i amb total seguretat.

Professionals de l’homologació de vehicles a Girona
A Coll Enginyería . és una empresa d’enginyeria situada a Figueres, l’objectiu és l’homologació de tot tipus de vehicles i els seus components.

Donem solucions a múltiples problemes i homologacions, com poden ser reformes sobre camions, vehicles industrials, remolcs, semiremolcs, turismes, vehicles 4×4, motocicletes (carrosseries, grues hidràuliques, plataformes elevadores, cabrestant, equips de fred, pneumàtics, llandes, suspensió, manillars, etc.)

Oferim la millor qualitat de servei i assessorament tècnic-legal. Busquem facilitar el procés d’homologació de vehicles perquè sigui un tràmit senzill, econòmic i amb les màximes garanties.

La nostra visió és ser un referent en l’execució d’homologacions tant de vehicles com de les seves competents, que ens distingim per proporcionar uns serveis als clients a preus competitius.

Quan es parla d’homologar un vehicle, volem dir que ens fem càrrec de tots els tràmits pertinents perquè el vehicle pugui circular legalment per qualsevol lloc.

Ens encarreguem de la solució de qualsevol problema tècnic o legal perquè qualsevol client pugui comptar amb la documentació en regla, i pot acreditar que les modificacions que s’han dut a terme en el vehicle compleixen amb totes les normatives vigents.

Serveis d´enginyeria

filet
filet

C/ Nou, 151, local 7 - 17.600 Figueres
Tel/Fax. 972 673 806 Mv. 607 478 962 Colleng@collenginyeria.com

Projectes d’instal·lacions
Modificació i adaptació Vehicles
Seguretat i salud laboral
Assessoraments municipals

Projectes d'activitats
Estudis de consum
Naus industrials
Altres serveis

Avis Legal